Productdetails De Fietsenmaker Apeldoorn

Kanaal Zuid 72A, Apeldoorn
Telefoon: 055 - 533 88 01
E-mail: info@defietsenmaker.com

Van Raam Opair Rolstoelfiets

Van Raam Opair RolstoelfietsVan Raam Opair RolstoelfietsVan Raam Opair RolstoelfietsVan Raam Opair RolstoelfietsVan Raam Opair Rolstoelfiets
(klik voor een vergroting)

Van Raam Opair Rolstoelfiets € 9.517,00

€ 9.517,00
Klik hier voor uw maandbedrag

(de genoemde prijs is een indicatie, prijs is afhankelijk van de gekozen uitvoering)

Rolstoelfiets Opair
Bij de OPair rolstoelfiets neemt de passagier plaats in de zitting aan de voorkant van de fiets. De standaard zitting is op veel manieren in te stellen. Eventueel kan er ook een eigen zitting gemonteerd worden. Optioneel kan het rolstoelgedeelte losgekoppeld worden van de fiets en zelfstandig als rolstoel worden gebruikt.

De OPair rolstoelfiets is in 2017 geheel vernieuwd en heeft een verbeterd rijcomfort met nieuw modern design en vernieuwde wielophanging. De verbeterde comfortabele zitting voor de passagier heeft een toegankelijkere instap gekregen.

Bij Van Raam heb je de mogelijkheid om zelf jouw fiets samen te stellen. Dit kan in een aantal eenvoudige stappen, de eerste stap is het kiezen van een fiets. Ga hiervoor naar de pagina van desbetreffende fiets en klik rechts op de knop met: "Stel je fiets samen" of klik hieronder op Start configureren.

Start configureren
Je kunt starten met het basismodel van de fiets en hier opties aan toevoegen. Het is ook mogelijk om voor een bestaand configuratie te kiezen. De populairste opties zijn dan aan de fiets toegevoegd. Het is mogelijk om deze configuratie aan te passen.

Neem contact op over dit product 

Deel dit product op social media:

  • 100% rijklaar
  • 1e Service beurt gratis bij aankoop nieuwe fiets
  • Altijd leenfiets beschikbaar
  • Kleine reparaties klaar terwijl u wacht (tot 12:00)
<< Terug