Copy of Elektrische Fietsen De Fietsenmaker Apeldoorn

Kanaal Zuid 72A, Apeldoorn
Telefoon: 055 - 533 88 01
E-mail: info@defietsenmaker.com

Copy of Elektrische Fietsen

Een elektrische fiets kopen bij De Fietsenmaker

Goedkope e-bikes Apeldoorn – fietsen voor elk budget

Een goedkope elektrische fiets kopen in Apeldoorn? In onze fietsenwinkel vindt u een ruim aanbod e-bikes. En met onze goedkope elektrische fietsen bespaart u al gauw honderden euro's. Voor elk budget is een e-bike te vinden. Wij vinden namelijk dat fietsen leuk is en dat iedereen hiervan moet kunnen genieten. Een goede reden om de prijzen laag te houden! 

Wij zijn dé fietsspecialist van Apeldoorn en omstreken en voorzien u graag van deskundig advies. Over onze goedkope elektrische fietsen en over alle andere producten van De Fietsenmaker. Bezoek onze showroom, u bent van harte welkom voor een proefrit!

Bekijk onze elektrische fietsenKom langs in de showroom

Elektrische Fietsen in diverse modellen

Elektrische fietsen zijn er in verschillende uitvoeringen. In onze showroom vindt u stadsfietsen met een accu, hybride fietsen, transport fietsen en driewielers. Daarnaast een ruime keuze in mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de accu aan te passen op uw fietsgewoontes. Wilt u graag ver fietsen, dan kunt u het best kiezen voor een accu met een grote actieradius. Ook dit is mogelijk bij onze goedkope elektrische fietsen in Apeldoorn! Op zoek naar een goedkope elektrische fiets? Bekijk de aanbiedingen.

Gazelle, Batavus, Sparta en meer

In onze fietsenwinkel in Apeldoorn treft u verschillende bekende fietsmerken zoals Gazelle, Batavus, Sparta, Cortina en Victoria. Hieronder vind u een kleine selectie van ons aanbod in elektrische fietsen / e-bikes. Kom voor meer informatie en een proefrit naar onze winkel. 

Wij zijn o.a. dealer van Gazelle, Batavus, Sparta, Cortina, Victoria, Multicycle, Conway, SensaVogue, Huka en Van Raam.

Een tweedehands elektrische fiets in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een tweedehands elektrische fiets? Ook deze hebben wij regelmatig op voorraad. De modellen worden rijklaar afgeleverd en kunnen ook worden aangepast op uw persoonlijke wensen.

Welke elektrische fiets kies ik?Aanbiedingen Kom bij ons langs

×

Maak online uw afspraak

Fietsen » Elektrische Fietsen

toon filter

Filters

Merk
Frame Type
Frame Maat
Aandrijving
Categorie
Wielmaat

Welke elektrische fiets kies ik?

De elektrische fiets is niet meer weg te denken van de Nederlandse fietspaden. Gemak dient de mens, dus waarom zou u geen elektrische fiets kiezen als u de kans heeft? Jong en oud rijden rond op een elektrische fiets, ook in Apeldoorn.

Het kiezen van de juiste elektrische fiets

Welke elektrische fiets past bij u? Wij maken u graag wegwijs binnen de merken en mogelijkheden. Er zijn drie aandachtspunten die belangrijk zijn:

De accu

Allereerst zult u moeten beslissen of u een vaste of losse accu op uw elektrische fiets wilt hebben. Een losse accu is handig wanneer er geen stopcontact in de buurt van de elektrische fiets is. Na het afkoppelen kunt u hem meenemen naar een stopcontact in de buurt en sluit u de lader aan. In onze fietsenwinkel in Apeldoorn kunnen wij u precies laten zien welke accu's er zijn.

De ondersteuning

De volgende keuze die u dient te maken is de elektrische ondersteuning. Er zijn twee typen ondersteuning:
1. Trapkracht sensor
2. Bewegingssensor

De trapkracht sensor van de elektrische fiets registreert hoeveel kracht u zet tijdens het trappen. Deze inspanning wordt aan de computer doorgegeven, die het vergelijkt met het gekozen programma. De computer kan, op basis van deze gegevens, beslissen of u meer of minder energie krijgt uit de motor.

De bewegingssensor van de elektrische fiets registreert uw beweging, dus uw snelheid. Afhankelijk van hoe hard u fietst en van het gekozen programma, geeft de motor energie. Uw snelheid kan pas worden gemeten na een aantal wielomwentelingen. Dit betekent dat u in het begin zelf enige inspanning moet leveren.

In onze winkel in Apeldoorn kunnen we gedetailleerder ingaan op deze sensoren van de elektrische fiets.

De prijs

Het laatste punt is de prijs. Wie een elektrische fiets gaat kopen in Apeldoorn is niet per se het best af met het duurste model. Bezoek onze winkel in Apeldoorn en stel uw budget vast, om samen met ons de juiste elektrische fiets uit te zoeken. Ook van goedkope elektrische fietsen heeft u jaren rijplezier! Wij geven u eerlijk en gedegen advies. Hiermee voorkomt u een miskoop en zit u in no time in het zadel.

Bezoek onze fietsenwinkel in Apeldoorn voor deskundig advies