blogdetail De Fietsenmaker Apeldoorn

Kanaal Zuid 72A, Apeldoorn
Telefoon: 055 - 533 88 01
E-mail: info@defietsenmaker.com

Terug naar blog overzicht

De Fietsenmaker gaat verhuizen!

 19 sep 2019

blogpic-verhuizen-2.jpgNa ruim 19 jaar gaan we de Imkersplaats verruilen voor Kanaal Zuid. Nog mooier, nog groter en met nog meer keuze – maar met dezelfde kwaliteit en service als u van ons gewend bent. We vertellen u er nu al graag meer over.

Hoe het begon

In een derde van het aantal vierkante meters van onze huidige locatie begon Peter Gerritsen ruim 19 jaar geleden zijn fietsenwinkel. Met in eerste instantie een beperkt assortiment ‘gewone’ fietsen en natuurlijk met een reparatiewerkplaats. Al snel breidde Peter de winkel uit - met meer ruimte, een groter aanbod fietsen en fietsaccessoires en met meer personeel. Naast reguliere dames-, heren- en kinderfietsen werden na verloop van tijd ook de steeds populairdere ATB’s, transportfietsen, crossfietsen en e-bikes aan het assortiment toegevoegd. Inmiddels kunnen we vol trots zeggen dat we tot de meest gespecialiseerde winkel op het gebied van elektrische fietsen behoren, zowel wat aanbod als service betreft. In onze winkel en op onze website vindt u naast nieuwe (elektrische) fietsen ook een ruime keuze gebruikte fietsen.

Ruime keuze fietsen

Wie naar onze winkel aan de Imkersplaats komt, heeft ruime keus uit zeer verschillende typen en modellen nieuwe of gebruikte fietsen zoals stadsfietsen (voor dames, heren en kinderen), hybride fietsen, transportfietsen, ATB’s, crossfietsen en racefietsen. Merken die wij verkopen zijn onder andere Gazelle, Sparta, MultiCycle, Batavus, Victoria, Cortina, Merida, Sensa, Vogue, Alpina, Loekie en Volare.

December verhuizen

Om ons totale aanbod nog beter te kunnen tonen, verhuizen we half december naar Kanaal Zuid 72A (naast Leenbakker, Carpet Right en Jysk). Een pand met voor ons veel meer mogelijkheden. Zo gaan we niet alleen ons huidige aanbod kinderfietsen, racefietsen en ATB’s verder uitbreiden, maar ook kunt u vanaf dan bij ons terecht voor de aanschaf van een tandem of driewieler voor volwassenen of voor het huren van een stadsfiets of e-bike. Nieuw is trouwens ook de te gekke testbaan voor kinderen, compleet met verkeersborden – wie wil daar zijn of haar nieuwe fiets nou niet op testen?!

Tot slot is er bij onze nieuwe locatie volop gratis parkeergelegenheid en ruimte om een testrit op uw nieuwe fiets te maken. Wist u trouwens dat deze plek op nog geen 500 meter van onze huidige locatie ligt en maar liefst vijf keer zo groot is?

Via onze website houden we graag op de hoogte over de ontwikkelingen.

Vanwege onze verhuizing zijn wij van 10-12-2019 t/m 01-01-2020 gesloten
De nieuwe winkel zal op 2 januari 2020 openen!

We hopen u natuurlijk vanaf 2 januari 2020 aan Kanaal Zuid 72A te zien!


Delen van dit artikel kan middels de knoppen hier onder:

Terug naar blog overzicht